Koos van der Elsen

 

[Geef inhoud voor de zijbalk op. Een zijbalk is een zelfstandige aanvulling op het hoofddocument. Vaak is de zijbalk links of rechts, of bovenaan of onderaan op de pagina te vinden. Ga naar het tabblad Hulpmiddelen voor tekenen als u de opmaak van het tekstvak van de zijbalk wilt wijzigen.]

Welkom  op  Mahl Zeit.                            Expositie van tekeningen in Zaal /Café / I00

Een presentatie van tekeningen in concert/restaurant ruimte en in het café.   Het werk is geinspireerd op het getal  100.              Geven het beeld van zaal 100 weer , het woord 100     oftewel   I00    op de kop van SCHOOL via slow naar I00, oorlog, jacht,verlangen,reeën, geveld.

In de bovengalerij werken uit Chelva (Sp) en Chenery (Fr), voorjaar14 en enkele kleinere werken rond vraagteken, sleutelgat, combine, boom.  En nog 2 assemblages ;  een op de piano en een in de Hal . “st.Mijnehould (1 en 2)”.

In het café   3  grote tekeningen met potlood/ gouache/ krijt/ houtskool met titels ; “ 100jaar 1e WO,  Vallei/ Dal   , DenkaanHenk”.

De hele maand november 2014 .   Koos van der Elsen       see blog;   http://camac-calm-and-more-artists-can.blogspot.nl

voorheen;  Installatie , mei- juni ’13  in Bellamybuurt A’dam etalage.

Tekeningen expositie in Kunstcafé De Cantine A’dam feb’13

Installatie ,  juli ’12  in A’dam etalage in de JMKemperstr.

Metaalsculptuur voor Purmerend.  sept’12

     

Toelichting op mijn beeldende werk :

Ik heb een voorliefde om materialen her te gebruiken  en in een andere context te plaatsen. Ik maak gebruik van wat op mijn weg komt, al zoekende raak ik geïnspireerd door materialen die ik vind. Mijn voorliefde gaat uit naar materialen die door ze met elkaar te verbinden een nieuw verhaal gaan vertellen. Vaak zijn het de contrasten tussen logica, taal, techniek en natuur in al zijn chaos en georganiseerdheid. De veranderingen die de nieuwe technologieën op de natuurlijke omgeving hebben, dwingen me ertoe er een artistiek commentaar op te geven. Ik bouw tuinen, installaties en maak tekeningen.

Mijn uitgangspunten vind ik in mijn reizen en ontmoetingen. Daar gaan de installaties, beelden en tekeningen over die ik maak.  Ik doe onderzoek naar de contrasterende definities van bezochte landschappen en de interessante objecten erin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>