FortbijEdam /Expo Set#Net.info 6 sept -21 sept za,zo 11-16u (en wo17sept 11- 15u) Welkom

EXPOSITIE 6/7  13/14   20/21   SEPT’14 (waterlinie)Fort Edam (en wo 17 sept  11-15u )

WELKOM (3,50e) 11-16U   Installaties van 15 kunstenaars  !! Speciaal voor Fortmaand !

Het Fort gewelf benadrukt. Met Franse klei  is de oogbal getekend.    De natuurkamer is uiteindelijk perfect. Het Oog met sylhouetten van gebroken Clematis lianen , bewerkt en getekend  met klei verlaat niet alleen de oorlog daar, maar ook de Jugendstil en de ArtNouveau van die tijd.

De Brancard op het dak is van metaal, zo ook het Peace-symbool, de  ladder is van hout, De ziel moet kunnen ontsnappen, vandaar; “antenne van het zijn”    KOOS VAN DER ELSEN  2014   zie ook blog Camac-calm-and-more…   en de website van Set#Net.info  AccentfortheFort ceiling. With  French clay (Argile)  I draw the eyeball .  The naturechamber is perfect for  the Eye with sylhouettes of broken Clematis lianes , touched and drawed  with clay , it leaves not only the warzone there, but also the  Jugendstil and ArtNouveau of that time.  The Antenne  The soul should be able to escape; “antenne  of the being”   (On the  roof!) See blog or set#net.info website too!

The Brancard  is  in metal, like the Peace-symbol,  the  ladder is of wood,  also the hitted tree.   

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.