SET#SERIEEL finisage nov ’13

In TRACO Weesp gewerkt aan een reactie op ZenBoxen. Na WimVonk’s bloembedjes van schroefjes ,voorwerpjes op de houten vloer, waar ooit stellingkasten van een bedrijf stonden, via filmpje van Ee Damen met blauw dopje, schaduw en rood lijntje kwam MartinedeJong echt de ruimte in, volgde MarjavanPutten haar antwoord aan de wand en terug op klosjes garen, waarna Annechien Verheij haar lijntje tussen 2 kinderstoeltjes ruggelings aan het eind boven een gelaagd blaadjesbed hing. Vera de Groot vervolgens stopte het in een doos, een vrouwendoos, tot HermineStam in die doos binnenging en opnieuw begint. Via haar kreeg ik de ruimte ter beschikking welk resulteerd in een half mens /halfdier die op de kop een verstofte doos hooghoudt. Set#serieel was goed project mede dank zij de bedompte ruimte.
Koos van der Elsen ’13

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.