Egmond E(i)nd ’13

 

Ben bezig met die zee en met die wisselende luchten, eind vh jaar atelier bij paviljoen ‘de zeester’ huren! grappig.  Mijn werk is niet erg kleurgetrouw, wel de grijstonen.   Een grote tekening maken is toch een beetje krassen en strepen met het geluid van potlood (lijkt wel de zeebranding?) en pastel op papier. Daarna tekenen met kleurpotloden om de fouten te herstellen; van de lijn die zomaar eindigt of omdraait en van lege strepen; wanneer het grafiet niet schrijft en noteert. Heb vandaag ook de gum gebruikt voor het strand en de wolkenwaaiers aangezet of doorgezet.In navolging van de http//:camac-calm-and-   (see other blog) werk ik weer in ruitvorm. Dit komt omdat ik de horizon (de zee) bol zie, van links naar rechts, achter de balustrade op de duin. Het frame is net niet haaks. Kortom; ondanks de leegheid van het strand en het water is er genoeg in deze tekening wat de desorientering weergeeft. Egmond ’13

finished sea of Egmond '13

 progress
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.