SET#BELLAMY mei/juni ’13

Set#bellamy Installatie met bolle spiegel met marktfruitdoosjes. EYE AM oog en straatperspectief en tekst. ‘You knew but for got us after all, je wist het maar ver gat ons toch’. Op zoek naar de ghanees Peter Arno de Heer , die in de jaren 90 vluchtte en in de Bellamystraat woonde, gevlucht voor de rituelen in zijn eigen overlevering via geesten waar hij niet in geloofde. Kan een mens gewoon mens zijn, voorbij het oog? Jazeker, zichtbaar maken!  Overgeleverd zijn aan de straat, door te weinig thuis. I am, you are. On / Off  .

   

De dozen en pijpen die glimmen zijn ook van de straat. Dit keer vertegenwoordigd de tekst erop de hierarchie en het eronderuitkomen De granman bestaat uit dozen;  Corona (kroon), Dulce (koning), de Mangoes gaan hun eigen weg (Man goes the wrong way).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.