Dordrecht gastatelier Toos Negerhttp://jardinart.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/02/DSC00449kl-225×300.jpg

Hier in dit hoge atelier met zon en warm werk ik alweer aan de 4e grote tekening dit jaar. Naast uitstapjes in de biesbos en wandelen in de havens en in de oude stad. Die rust zal ik missen na deze periode. Ook de tijd die sinds 1986 stil leek te staan hier, alsof er geen andere kunstenaar is geweest na Toos Neger (wat niet zo is).

 

                                           

 

 

 

On/Off :Het fata morgana van mijn menselijk landschap.

Beeld twee figuren af :  Links; soort zandloper, silo, vrouw in sluiers, balans, burgermeestersketting, ikzelf.  Rechts; de tekenaar, de balans ophouden van de illusie of de ‘echte’ werkelijkheid van kunst: co/ in, couleur, end/ start, pax, speak, individu(el).
Man met benen over elkaar en klotje(rood) aan, wordt uit balans gebracht door bagagewagentje (symbool van ToosNegerResidency). Kortom; het vrouwelijke en ook het materiele (links onder) brengt man rechts uit balans.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.